Commander Bakarma’s Spear – Megállja-e majd a helyét a 3.0-ban?

Részben igen, részben nem.

Jelen állapotban egy 55ös gladiátor ha toppon akar lenni 1v1es PvPben elég neki egy Commander Bakarma spear (legjobb extend és beszerezhető gladiátor fegyver). Tulajdonképpen nem nagyon kell bemutatnom, akinek van, vagy találkozott már vele tudja miről beszélek.

Hogy miért bajos a használata 3.0-ban? Elavult. Habár még látunk koreaiakat azt használni, egyszerűen DPS-ben már messze alulmúlja high end 60-as társait, és azzal a magical accuracyvel ami annak a fegyónak van, gyakorlatilag mobokon kívül senkit nem fogunk rootolni, kivéve ha magical accuracy manastoneokat teszünk be, ami a többi statunkra nézve szomorú lenne. Ott van még a hagyományos accuracy is, ami szintén fontos tényező. A templaroknak, clericeknek, block setes chantereknek egyszerűen olyan magas lesz ez a statjuk már (ha törődnek vele), hogy a már amúgy is alacsonynak számító DPS továbbra is degradálódik.

1v1ben egy high end nem extendes gladi valószínűleg már meg fog enni egy bakarmás gladit könnyedén ha két rootos buildje van, viszont az új kiegészítő által adott komoly magic resistancenek köszönhetően ez visa versa már nem mondható el. Láttam már ilyeneket, hogy valaki csak azért tartott greatswordot, hogy azzal rootoljon utána visszaváltott bakarmára, de ha meglepiből kapnak el minket, nagyon jól tudjuk, hogy ez nem működik.

Ez azt jelentené, hogy az a spear teljesen használhatatlan lesz? Nem. SMek és Sorcererek, magic resistes clericek, chanterek, rangerek és assassin ellen továbbra is tökéletes lesz 2350-2500 accuracyval. Scoutoknál viszont berserk alatt lehet be fog már csúszni már dodge.

Reklámok

Hozzászólások lezárva.