Legutóbbi GameForge tevékenység lefordítva (Június 4-10)

Következőket írta BlackVelvet:

A lényeg:

“Balhé Anuharton
A moderátorok értesítve lettek egy bizonyos légióval kapcsolatos problémáról. Kérlek vegyétek figyelembe, hogy a moderátorok nem tudnak beavatkozni a játék menetébe még akkor se, ha online állapotban vannak. Ha bármi összetűzésbe keverettek azzal a légióval, kontaktáljátok a supportot és ne a moderátorokat. Mentsetek elég bizonyítékot a jegyekbe.

Játék szabályok
Bizonyos esetek még mindig elbírálás alatt vannak. Főleg az AFK-záson gondolkodunk DG/CDG alatt, de ameddig ki nem találunk valamit addig ez nem bűntetendő cselekedet. Az oka amiért ilyen sokáig tart felállítani a szabályokat arra vezethető vissza, hogy az ügyfél szekcióval tisztázni kell minden lépésünket és az esetleges szankciókat.

3.0 kliens verzió és kis infó a 3.5-ről
Ahogyan legutóbb értesültem ugyanazt a 3.0 verziót fogjuk kapni amit az NA. Ez a későbbiekben változhat. Amint több részletet megtudok ezekről a dolgokról értesíteni foglak titeket.
Jövő héttől kezdve a minőségbiztosítás kezei közé kerül a fordítás és elkezdik tesztelni az angol verziót. Megkaptuk a 3.5 nyers nyelvi fájljait, tehát azokra is sor fog kerülni.

PTS 3.0 (Test szerver)
Egyelőre egy szűk belső kör fogja tesztelni a kiegészítést, majd később meg lesz nyitva a nagynyílvánosság előtt is. A zárt kör főképp a sajtó és partneroldalak tagjaiból fog állni, és néhány segítőkész játékosból akiket magunk választunk ki.
Még mindig gondolkodunk hogyan oldjuk meg a gyors fejlődést ezeken a szervereken, jelenleg a copy paste megoldás techikailag nem megoldható.

Veterán jutalmak
A veterán jutalmak amit az NCsoft adott hamarosan elérhető lesz. Jelenleg tervezzük hogy s mint legyen, erről a hónap végén remélhetőleg bővebb tájékoztatást kaptok.
Egyelőre azon gondolkodunk, hogy két fázisban kapjátok meg, először azt amit anno NCsoftnál vásároltatok, a második fázisban pedig amit az ott töltött időért kaptatok.”

Reklámok

Hozzászólások lezárva.