GameForge fail

Nagyon szívesen írogatnék a Community Report tartalmasságáról de ez sajnos nem történhet meg azon okból, hogy a GameForge nem csinál semmit. Nekem senki ne mondja, hogy azt a pár oldalnyi szöveget amit egy ilyen patch tartalmaz ne lehetne lefordítani és lektorálni maximum egy hét alatt főleg ha azért pénzt is adnak. Ezek meg már hónapok óta vergődnek rajta ami miatt csúszik a 3.0. Ilyet egy ilyen nagy cég mint a GameForge abszolút nem engedhetne meg magának, egyetlen probléma van, hogy jelenleg nincs komoly konkurense ilyen játékból.

A hozzáállás katasztrófa, a Community Manager naponta fél-1 órát játszik a játékkal, legutóbb még max szintes karaktere se volt és krízis közepén elmegy nyaralni. Sajnos az egész cég mentalitása ilyen, egy komoly főnök már rendbeszedte volna az egész bagázst és 3.5ért izgulhatnánk.

Reklámok

2 responses to “GameForge fail

  1. Írtak valami dátumot hogy meddig csúszik? Mert ha nem akkor még jó sokáig leszünk 3.0 nélkül

    • Azt mondták augusztus végére készül el a végleges német verzió. Franciáról semmi infó nincs. Szerintem ha szerencsések vagyunk karácsonyra játszható 3.0-nk lesz. Ha egyeáltalán játszik még valaki akkor.