Aion Rainmeter – Hasznos kis tool

1-2 hónapja került kezeim ügyeibe ez a kis program. Főbb célja, hogy mérje a te és környezeted DPS-ét lebontva skillekre és statisztikákra, de én igazából más funkciói miatt szeretem.

-AP relic counter: Számolja ki mennyi AP-nak megfelelő relicet szedett ki a fortress instákban / esoterrance-ban. A leader könnyen meg tudja állapítani ki fog következni a következő nyitásnál.

-Faction translator: Játék közben fordít asmo-elyos vagy elyos-asmo szerkezetre. Talán ezt használom a legtöbbet. 😀

-Alap szintű hacker detekció: A program a chatlogot figyelve meg tudja állapítani az attack speed hacket.

-Hacker report: Ha valakiről úgy érzed, hogy hackel, a chatlogból reportot tud generálni és azt el tudod küldeni az Aion supportnak.

-Adatbázis: DPS alapján adatbázist tudsz létrehozni a játékosokból, értékelve őket magadnak.

-Figyelmeztetések: A program tud figyelmeztetést küldeni arról, ha lejár a gold packed, nem nyomtad el a quest itemet cdg-ben az utolsó bossnál, vagy hacker van a közelben.

-64 bites kliens indító a játékhoz.

-Siege idő táblázat

-Screenshot készítő és feltöltő: Képes screenshotot készíteni és feltölteni egy képmegosztóra egy gombnyomással. Beállítható, hogy arénában a mérkőzés végén gyorsan képet csináljon mielőtt a másik fél kilép.

 

A program legális és a GameForge nem tiltja.

 

Bővebb infó itt: http://aionrainmeter.tk/helphow-it-works/

Reklámok

3 responses to “Aion Rainmeter – Hasznos kis tool

  1. Csak az a baj,hogy azokat akik nem is csalnak.. Szánalmas alak emlékszem mikor még a Boon-ba volt és járkált be Gelk 1st zone-ba ahova nem lehetne.. Persze nem bannolták csak jött a GM azt “ejnye,bejnye” ,de ez is csak egyszer volt és utánna másnap megint ott gankelt benn..