Nézzük mit csinált a Gameforge a múlt héten (Community Report)

Első pont – BlackVelvet elmondja, hogy 2-3 hét alatt nem sikerült feldolgoznia 13 oldalnyi kérdést és kiírnia egy szabványos formátumba. Ahhoz képest, hogy érettségin anno 1-2 óra alatt 4 oldalt kellett saját kúfőből improvizálni és írni… Hát mit mondjak, a cicás videók a youtubeon nem fogják megnézni magukat. Egy hét alatt 10 kérdést dolgozott fel. Irigylem az állását, hogy ennyi semmittevésért nem rúgják ki.

Második pont – Veteran Rewards – Szövegel szövegel, nekem annyi jött le, hogy 5 hete még mindig nincs kedvük elkezdni dolgozni a problémán, hiszen ahhoz legalább 10 sornyi scriptet írni kéne és az nem fér el a céges LAN counter strike meccsek mellett. Erre a hétre technikai akadályokat hazudott be. Kíváncsi vagyok jövő héten mit kamuznak.

Harmadik pont – Végre valami! In game GM-ek.

{GM} jadugar (UK, DE)
{GM} Koop (UK, DE)
{GM} Colafan (FR)
{GM} Hermanni (FR)
{GM} Lemedie (DE)
{GM} Raven (DE)
{GM} Vian (UK)

Igaz egyiküket se láttam még, goldsellerek spamelnek 0-24 de biztos.

Negyedik pont – Itt elmondja, hogy ismét elmegy szabira, hisz olyan jól állnak 3.0 ügyileg és amúgy minden téren, hogy nincs is szükség Community Managerre, de azért a takarító Eta néni beugrik ellátni a “feladatát”.

Foglaljuk össze a GameForge múltheti érdemi tevékenységeit: Semmi.

 

Friss

 

Miután kisebb lázadás kitört a fórumon BlackVelvet közölte velünk, hogy a Weekly Reportokkal  és azzal hogy kérdezgeti a beosztottjait tulajdonképpen szívességet tesz nekünk.

 

Ez egy olyan kijelentés volt, hogy a tűzoltó szívességet tesz nekünk azzal, hogy eloltja a tüzet.

Reklámok

8 responses to “Nézzük mit csinált a Gameforge a múlt héten (Community Report)

  1. 1-2 hete meg Zoe volt nyaralni.. a német CC.. A mi pénzünkből jó nyaralni elhiszem.. Hisz olyan “keményen” megdolgoztak érte..

    • Ne is mond teljesen kiégek attól ahogy BV minden posztjában azt írja, hogy ő mennyire elfoglalt. Mégis mivel? Csak mondjon egy dolgot ami több ideig tart mint fél óra az ő munkakörében.

      • Szerintem most vettem meg az utolsó gold packem. Amíg nincs 3.0 inkább szopok a nagy CD-kkel nem érdekel de ezek egy fillért se kapnak tőlem addig.

    • Olvastam az egyik topicba de igazából ennél lejjebb már nem süllyedhetünk szerintem úgyse.

  2. Nana emlékezz Gameforge change over-nél mit mondtak sokan..