[Aion 3.0] Karbantartás elkezdődött az EU szervereken

 

Elkezdte munkálatait a GameForge, most legalább 20 órán keresztül next next finish és alapszintű adatbázis műveletek elvégzése elméletből gyakorlatba történő átültetése fog történni a német cégnél.

 

Néhányunk elég optimista és azt remélik már ma este játszani fogunk a játékkal. Hát GameForgeot ismerve szerintem legoptimistább esetben is holnapután este, de ne legyen igazam. Instant lvl 56 meg lesz és mivel csütörtöktől nem kell a héten dolgoznom vasárnapra már 60 környékén fogok járni (gyorsan ráhajtok a 60as arénás gearre).
Ja igen gear. Mostantól kezdve 60as vagy semmi. Ez igaz PvE és PvPre is, ugyanis visszamenőleg nincs magic suppression az armorokba implementálva, és gondolom mivel PvE oldalon is találkozunk a stattal a mobok magic boostja biztos ehhez lesz emelve.

 

Pár szó az abyss armorokról. Van ugyebár 3 verzió ami szóba jöhet. Crucible 60as, set effektes archon commander, és az argumentes divine verzió. Szvsz kezdetnek a crucible armort javaslom utána pedig irány és ugrás az argumentes divine archon commanderre, mert egyszerűen a set effektes verzió nem éri meg.

 

Kahrun medálokat vagy symbol-okat gyüjtögessétek ahogy csak lehet mert elég imba szárnyat lehet kapni érte ami ad strike resistet és fortitude-ot is . Remélem lesz Terath Dredgion és nem később lesz implementálva.

 

Reklámok

5 responses to “[Aion 3.0] Karbantartás elkezdődött az EU szervereken

 1. Ha bekockulsz meg lesz pár órán belül a 60 ilyen 5-6 óra 56-ról 60-ra.. Viszont ha csak average noliferkedés akkor is 1-2 nap max.. .. Bár kérdés ,hogy 202 milla lesz-e a lvl vagy 600-700 milla mint ptsen.. lolol

 2. Short update on the Exp rate (and I am going to rage after I finished this post):
  Our managers have talked to Korea again concerning the Exp Rates.
  At the beginning/launch of 3.0 in NA, the rate was about 600kk to reach level 60. After implementation of 3.1 however, it got modified to 200kk.
  Hence the confusion with the “NA rates” as they didn’t tell us
  We are currently at around 600kk and it won’t be changed for now. However, I am still talking to my higher ups to modify it or atleast think about a compromise. So yeh, oh happy day…

  BV írta, írd már be neki ,hogy 3.0-kor is 202kk volt a xp és ez egy kamu a 600 milla xpről.. Nem változott soha.. Én üzenem.

  • Hát én eléggé el vagyok keseredve amiért nem tervezik a 3.1 berakását csak a 3.5-tel.. ez kb min fél évet jelentene.