Friss hírek GameForge falvából

Mélyen tisztelt game designer úr eldöntötte, hogy NA-val ellentétben mi nem fogunk 3.1-es patchet kapni, ami röviden annyit jelent, hogy mindaddig elbúcsúzhatunk ettől, ameddig ki nem adják itt a 3.5öt.

Hogy miért? A megoldás egyszerű. Jelenleg 600 millió experience-re van szükséged, hogy elérd a hatvanat. Ha a GameForge kiadná a 3.1-et, ez lecsökkenne körülbelül 220 millióra. Nos ha ez megtörténik, ki venné meg az XP gyorsító amulettjeiket a boltból? Senki. Na itt van a kutya elásva. Nagyon sajnálom amúgy a dolgot pedig remek kis patchről lenne szó, csomó insta könnyítésről mint pl. az újdonsült Rentus Base, amit rendkívül nehéz állítólag 3.0-ban végigtolni. Meglátjuk.

 

Friss 2.: Ugyan az a game designer úr eldöntötte, hogy nem tervezik lezárni a regisztrációt azokon az oldalakon, ahol elyos vagy asmodian többség van.

Reklámok

4 responses to “Friss hírek GameForge falvából

  1. GG.. Retardált banda. Amúgy elmondom Na-n 202kk volt 3.0-kor is a 60 meg minden szont 55-től felfelé.. :))) Pure suck man! Pure suck! ami itt lesz..

    • Ja. Belogolok mit látok, összevissza állnak a betűk, megtanulom a flashbolt skillt erre lenyomom a k-t és thunderbolt strike ként van ott.. látszik h ezek közel se fél évig fordították max 2 hétig.

  2. Hát kisebb hibákkal én is találkoztam, például a brokernek kicsikét szűkös lett az ablaka, nagyobb tétel vásárlása esetén nincs 0 – a consolban! Egyéb problémákkal nem találkoztam azt leszámítva hogy a server népesség nem nőt a 3.0 be jöttével… a Perenton ma ismét asmo fölényt vettünk észre az összes fortot befoglalták az új mapon! Remélem orvosolják mihamarabb a problémát!