GameForge ismét alkotott

Ugyebár mint tudjuk, az úgynevezett 3.1-ből ki lesz véve a FTS, de tegnap bejelentették, hogy a cross-server instance funkciót is kiveszik, ami lehetővé tette volna, hogy más szervereken lévő emberekkel csinálj csapatot egy instába (bónuszokkal!). Hozzátették, hogy ezt 3.5ben megkapjuk, de tudod ki hisz nekik most már.

 

Kapunk még valamit a 3.1-be? 😛

Reklámok

10 responses to “GameForge ismét alkotott

 1. nem tudom miért nem maradt euban is az ncsoft a kiadó. ezek szépen tönkrevágják a játékot… :/

 2. A gameforge mindig is ilyen volt, csak a pénz lebeg a szemük elött semmi más.Hogy a játékosok mit szeretnének az már nem érdekli öket.

 3. de most ezek a faszkalapok, hogy már mást ne mondjak nem az a feladatuk, hogy megkapják koreából, vagy tudom is én honnan a patchet, lefordítsák franciára, németre és betegyék a játékba? fel vannak ezek jogosítva arra h kiszedjenek a patchből dolgokat. most már nagyon idegesítő kezd lenni a GF munkája.
  ők eldöntötték, h tönkreteszi az fts a játékot. ha tönkretenné, akkor koreaiak már kiszedték volna lassan 1 éve (ha jól tudom ott már 1 éve használják kb)… és hogy még nem rakják be ezt a cross-server funkciót még nehezebbé teszi a fejlődést úgymond kisebb szinten, lvl 50 alatti instákra fél napokat kell várni, hogy legyen group. sőt, ha jól tudom ut/lut/bt-re is már nehezen menek az emberek. szar az egész GF

 4. Ahogy Teclord mondta. Annyiban kiegészíteném, hogy a rövidtávú pénz lebeg a szemük előtt. Ha hosszútávon gondolkodnának a játékos elégedettség lenne a fontos. Úgy néz ki az egész üzletpolitikájuk arra épül, hogy más kiadó által befuttatott játék licenszjogát megveszik, a meglévő játékostáborból kiszipolyozzák a pénzt, a játék meghal, és kezdik újra egy másik játékkal.

 5. Visszajelzés: Aion Hungary: A GF 3.1es patch « Aion blog

 6. Nem tudom de ez egy vicc. Szerencsétlenek szerintem nem tudják ezeket a dolgokat megoldani, vagy nem is tudom, hogy miért nem rakják be ezeket. Ezt a cross szerver kihagyást most mivel magyarázták? És a 3.5be majd bekerül már az FTS is, vagy akkor már nem fog rontani a játék pvp rendszerén?

 7. Én speciel az amerikai szerveren játszom. Tökéletesen fut innen is, nincs ip ban vagy ilyesmi, és teljesen ingyenes, semmiért nem kell fizteni, és ráadásul már a 3.5-ös patchnál tart. Tudom hogy itt kb mindenkinek már nagyon magas szintű(ek) a karaktere(i), de én a helyetekben átjönnék. Először énis a gameforge-os fostalicskára akartam regisztrálni, miután az InfiniteAion tönkrement, de aztán elolvastam a honlapját, hogy milyen korlátozásai vannak, és azzal a lendülettel leszedtem a clientet és felraktam az amcsi verziót. Az sokkal jobb, tényleg megéri átjönni. A GF meg szedje el a pénzt attól akitől akarja.

  • Egyetértek vele!! NA aion legjobb, nincs sok korlát(pl. lv20ig nincs chat meg ilyenek only), 3.7nél jár, annyi az egyetlen baj vele hogy egy kicsit laggol.