3.5 Gameforge edition

Most olvastam el az EU patch notesot is, és a GF igencsak ráhúzott az insta cooldownokra.

Képzeljétek el, míg a Dragon’s Lord Refugeenak (Tiamat’s hideout) 1 nap 16 óra alatt CD-zik NA-ba, addig EUba 4 nap 22 óra. (gold pack nélkül)

Reklámok

22 responses to “3.5 Gameforge edition

 1. Remélem a napi két írás azt jelenti hogy kezdesz vissza szokni a játékba

  • GP nélkül mindíg is nagyok voltak az insta CD-k. Ezen mi a meglepő…

 2. Sziasztok.

  Van egy problémám a pachel, lejön a pach, és amikor elinditom a játékot kiir egy hibát : DLLL-s fáljt nem talál… az mi az isten ? napok óta nemtudok rájönni,hogy mit kell vele csinálni :S kezd felidegesíteni . Valaki tudna nekem ebben információval szólgálni ? Előre is köszi.

 3. Ha jól látom a GF-es az EU szerver Aionból, ugye? Észak-amerikai miért nem jó? Mármint az legalább eredeti nem ilyen Gameforge-os agymenés. Ahogy olvastam nem sokat változott a cég az elmúlt pár évben… Ugyanolyan pénzéhes zsidó szarságokat csinálnak. Ugye az eredeti, rendes Aion szerveren is játszanak magyarok, nem mindenki ostoba mazochista , hogy olyan játékkal játszik aminek köze van a GF-nek.

  • A fizikai távolság a probléma. Aki normálisan akar játszani az ugye nem megy az NA-ra, mert mire oda és vissza ér a jel (számos hálózati eszközön keresztül ugyebár) addigra a válaszidő olyan szinten degradálódik, hogy akár 300-500 ms lassúra is nőlhet, ami olyanná teszi a játékot, hogy nehezebb instáknál, illetve PVP-nél nagyon valószínű veszteséget jelent.

 4. Nem is beszélve arról hogy siegek és dredek teljesen más időben vannak

 5. Szia Shankz!

  Jó látni, hogy újra visszatértél a játékhoz 🙂 Még amúgy is lógok egy két veréssel, amit majd bepótolok, ha összefutunk eye-ban 🙂

  • : D Hunnia szevasz. Meg tudod kérdezni Bolcsi -t (last stand) h megadná e a skypeját? Tetszik ahogy játsza a clericet, és szeretnék kipróbálni vele egy pár elméleti taktikát amit eddig gyakorlatba nem sikerült átültetni.

   • ŐŐŐ…nem tudom, hogy van-e Skypeja. Amint hazaérek melóból és online lesz megkérdezem tőle. Ha máshogy nem tudjuk megoldani, megadom a LS-es Team Speak hozzáférést és ott tudsz majd dumálni vele 🙂

   • Nah…beszéltem Bolcsival! Skype-ja nincs, viszont meg tudom adni a team speak-es elérhetőséget, de csak privátban küldeném el, ha adsz egy e-mail címet, arra tudom küldeni.

 6. ami aiondatabsen vannak százalékok azok a gf szervereken is annyi?Meg most kezdtem el gf aion on játszani eddig csak tört szerókon játszottam ,de kezdéskor mikor még 1-9 es vagyok amit ütök tárgyat mér nem lehet oda adni másnak?Aionarmory vagy aiondatabase a jobb?

 7. sziasztok

  Dechide a gf-es aionon goldpackal tudsz csak kereskedni illetve brokert használni sajna, amíg nincs gp-d addig nem tudsz sehol semmilyen formában tradelni.A kérdésedre pedig sztem mind 2 egykutya nem nagy különbségek vannak köztük talán annyi hogy armory frissebb adatokal rendelkezik mint database.

 8. Mindenki GF szerón játszik? Mer aki nem, és tud jó szerót az linkelhetne nekem 1et:D olyat amire nem feltétlenül kell költeni.

  • Hát NA szeverek. Nem kell fizetni kb semmiért, lehet simán kereskedni stb csak nagy ugye a ping.