3.9 patch részletek

Dolgozok most, időm nem sok van, ezért most minden kép és csicsa nélkül írom le mi van az új patch note-okban. Sajnos elég sok a fordítási és tartalmi hiba a Gameforge jegyzetébe, de igyekszek kibogozni miről lehet szó:

Insták

1. Új insta: Corridor of Betrayal

-Bejárat a Silentra Canyonban, 55ös szinttől, 20-tól hajnali kettőig, 48 óra CDvel.

2. Arénába és a DG-be a rendszer megpróbál azonos játéktudású embereket egymás ellen tenni.

3. Néhány insta bug javítás.

4. Ha jól veszem ki ebből a google translattel fordított kritikán aluli patch notesból, akkor az arena of coop után egy bizonyos NPC-nél jutalmat lehet átvenni, a nálad lévő jutalom coinokból(?).

5. Alliance-t igénylő instákban az automatikus party csinálás lehetősége megoldva.

6. Elten és Beluslanban NPC-k lettek hozzáadva akik a Steel Rakebe juttatnak.

7. Tiamat’s Hidoutnál a fél órás időmérés már számlálóval történik, vizuálisan.

8. Tiamat fortressnél a “Gravity Control Research Lab” és a Satra Treasure Hoardban a War Chestnél az ajtóra klikkelésnél az ajtó nem kinyílik, hanem a játékosokat átteleportálja.

9. Debilkarim néha a skilljeit nem megfelelően használta, ez most már javítva.

Questek

1. Új questek hozzáadva amik a rifterek elleni védekezést szolgálják.

2. Questek az új instához.

3. A portal riftben a védekezésért jutalomba kapott < High Command Supplies Box > most már nagyobb eséllyel ad mithril medált.

4.  Sarpan semleges területei vitatott  területté változtak. (???)

5. Ha megcsinálod a rift elleni védekezéses questeket, potionök helyett Ancient Crownokat kapsz.

Item

1. Szárnyak most már remodellezhetőek.

2. Új fejesek hozzáadva a játékhoz.

3. Az item betörésénél kapott enchantment stoneok száma növelve.

4. Az enchantment stoneok most már be tudnak “crittelni” azaz bizonyos eséllyel +1 vagy +2 szintet is tudnak növelni akár.

5. Hide módos kiskek bekerültek a játékba. Level 1 hideba tehetőek. Bag of Adventurer’s Consumer Items ből esik, ami egy olyan csomag, ami abyssban / instákban található mobokból esik.

6. A Consumable Item Distributor most már ad egy olyan csomagot, ami a skill animációját meg tudja változtatni. Pl a “Fear Ginseng I” is ilyen, ha emlékeztek rá, amit még ECből lehetett szerezni.

7. Composite manastoneok hozzáadva (kék színű névvel) amik 2 statot adnak egy helyett.

Környezet

1. Néhány insta területét megváltoztatták egy nagyon picit.

2. Inggison / Gelkmarosban 7 helyett már csak 4 őr jelenik meg.

3. A riftek most már jóval ritkábban jelennek meg.

4. Sarpan és Tiamaranta eddig békés területei bizonyos időközönként ellenséges területté változtnak.

Skillek

Ranger

1. Magical accuracy növelés a következő skilleknél:

Sleep Arrow I, Silence Arrow V
VII, Trap of Slowing III
IV, Sleep Trap I, Snare Trap VI, Skybound
Trap I,
Spike Trap V,
Explosion Trap IV, Bite Trap III, Blazing Trap III
2. Bestial Fury hatótávolsága 10m-ről 15m-re nőtt.
Assassin
1. A blinding burst skill csökkenti most már a magical accuracyt 150nel.
2. A sensory boost ad 150 strike resistet extrába.
3. Flash of speed 10 méter helyett 15-re teleportál.
4. Killer’s Eye és az Eye of Wrath skillek 10-ről 15másodpercre lettek emelve.
5. Apply poison ideje 2 percről 5 percre emelkedett.
6. A következő skillek +20% PVP damage-et kaptak extrába
Pain Rune Burst I

IV,
Needle
Rune
I
II,
Radiant Rune I, Darkness Rune I,
Divine Rune I, Rune Swipe I, Signet Silence I, Blood Rune II

III

Cleric
1. Festering Wound magical accuracyje megemelve.
2. Sage’s Wisdom és az Applification skill 1 másodpercről 0,5 másodperc cast timera csökkentve.
Általános
1. Fear és Altatásnál az ellenállási esély növekszik minden egyes cast után. Magyarul nem lesz olyan egyszerű a fear / sleep lock. Elviekben.
2. Escape skill minden karakternek. 20 sec cast time, visszavisz az obeliskhez. Beragadás ellen.

Kezelőfelület

1. Fontosnak tűnő update amit az érthetetlenül megfogalmazott angolnak viccből sem nevezhető bejegyzésük miatt nem értek.

2. Légió embléma szerkesztő most már kicsit sépcibb lesz.

3. Macrok most már inteligensebben kezelik az itemeket. Eldöntheted jobb vagy bal kézbe rakja az adott itemet, és akár inventory pozíciót is megadhatsz.

4. Töltőképernyőnél lesz homokóra szerűség lol.

5. Special cube, úgynevezett extra inventory adódik a jelenlegihez, amivel quest itemeket tudsz tárolni, mithril medált, stb.

6.

Der Benachric
htigungstext mit der Information, dass keine Verbindung besteht, wenn der freie Flügel
Service verwendet wird, wurde geändert.
:))))))))))))))))))))))))))))) Oké. Mindez angol patch notesban.

Karakter

1. Officer, Army commander és general chat hozzáadva.

2. Karakter / mount kinézet nem változik a mérettől függően.

Egyéb

1. Mounton repülés közben immáron használható flight serum.

2. Inverz Fast track server. Normál XP rate FTS-en, a régi channeleken (amik eddig voltak) meg dupla rate.

3. Nem tudom megmondani pontosan meddig használható az FTS, mert egyik helyen lvl 45öt írnak, máshol 50et, valahol meg 55öt.

4. Bizonyos megszorítások lépnek életbe az FTS-en, pl trade-elni nem lehet.

5. Cross server system: Számos instánál, pl DG és Aréna vagy pl Steel Rake, más szerver játékosaival együtt is játszhatsz.

6. Arena of coop 2v2v2-ről 3v3-ra változott.

7. Nincs többé rift buff.

A lényeg nagyjból ennyi. Aki kíváncsi többre, google translate, ahogy a gameforge is tette, és irány http://blackvelvet.comastuff.com/aion/Patchnotes_3_9final_EN.pdf

Reklámok

20 responses to “3.9 patch részletek

 1. FTS-en nem lesz dupla rate,+10% exp és 5% drop lesz csak.. slow track

 2. am ezt en nem ertem hogy ha csak kis valtozas van az fts es sima kozott akk minek is kellett annyi exp et meg egy lodas amulett is ad vagy csak en nem ertem lehet hogy minek az fts ha valaki leirna bovebben megkoszonnem 😛
  U.I.:Syn te is unod magad mert nincs szero ? XD

 3. nemszeretem tera-t nemtetszik jatszodtam de nemjott be :S akk ink blade and soul de az meg csak tort szeron lehet es a tort szerokat is utalom

 4. Ma se lesz már szerver, legalább is most biztos nem! Gameforge ismét alkot, az a két meleg is csak pofázik egész nap, nem hiszem el, de értelmeset még nem mondtak …

 5. Nevetséges a ranger feljebb tápolása növelt m acc a sleep, silencre. Viszont én ùgy tudom hogy a bestial fury-t csökkentették 5 méterrel nem növelték mert akkor az egyik legnagyobb OP lenne

  • Növelték 5 méterrel. Ha csökkentették volna gyakorlatilag az extendemmel távolabb ütöttem volna mint egy ranger bestial furyval.

   • A francnak piszkálják azokat is. Temphez meg nem nyúltak semmilyen értelemben 🙂 😦
    Ez a kereszt szerver dg meg halál vicces, behívott minket (Premade csapatommal voltam, csak mostanában keveset vagyok) és mindenki azt hitte, hogy a másik disconectelt, mert nagyon hasonlóan működik. Írni nem tudtunk egymásnak, TS-t meg nem használunk mert ahányan vagyunk annyi nemzet kb. Mind1, beléptünk sorba, de a szerverek között elveszett a sorcink (szó szerint…, kb a kezdés után olyan 10-12 perccel késve adta be dg-re… Addig kolbászolt valamerre a virtuális térben 🙂 ). A pvp találkozóhoz érve, meg elkezdtünk várni, mert erősebb ellenfélnek tűnt a Barbie csapat Spatalos volt ha jól emlékszem (összeállításuk se volt rosz /sm, sorc, cleric, glad, temp, assa). Nevük nem mondott semmit se egyikünknek sem 😦 Perento-n kb. ismertebb neveknél már tudjuk mire lehet számítani. Feljelölgettem mindet, de sorc sehol, a wow meg már ketyegett, így kb 1 percnél nekik mentünk mobokkal együtt és lecsaptuk őket 5-en. Csodálkoztam is, hogy amennyit gyúrtunk rájuk annyira könnyen ment.Persze a harc végére megjött az elveszett sorcink is 🙂 Ami dícsérendő bennük, hogy neem adták fel első után és foylamatba jöttek, nem traineltek nagyon, csak néha hoztak pár rájuk akadt mobot (kb 1 szobányit) ajándékba a rajtunk lévőkhöz. Persze ez se működött. Sorcunk 1x halt össz visz. Nekem tetszett így ez a kereszt szerveres dg. Megadja a lutri ízét 🙂

 6. Ez a csapat balance elosztás dredgionba és arénába azért nem teljesen működik tökéletesen rangeremmel bementem 1vs1 arénába 52-es szinten 51 es arany mithril coinos ruhába és berakott ellenem egy 55-ös full narancs aréna pvp ruhás templart paralyzis goodstone-al kb 3 ütés voltam..
  Szóval ennyit a balance-ról a 3vs3 arénába pedig össze rakott minket úgy, hogy voltam én egy ranger aztán még egy assasin az ellenfél meg 2 ranger meg egy cleric.. Mondanom se kell hogy a heal miatt simán győztek.
  Dredgionba meg néha úgy össze hordja a legnagyobb low-okat a szerver hogy öröm nézni a tank nem ismeri a tauntot a cleric meg magát healeli meg a tankot másra pedig magasról sz*rik.. És ha nincs taunt az összes mob ránk ugrik a nagy dmg miatt.. Az ellenfél meg néha azért elég premade érzését kelti bennem még mindig 🙂 Nekem eddig ez a megfigyelésem ezzel kapcsolatba amúgy ez az enchant crit elég király 😉

  • Eddig 3 dg-t mentem (nincs gp). Eredmény 2 győzelem 1 vereség. Eddig kaptam 1 kitartó de low gear csapatot, 1 olyat ami premade ellenére is bedarált minket (itt elég kiegyenlített volt a harc, csak nállunk nem volt meg a kellő focus sajna, így szép lassan minden alkalommal egyenként megszegették a csapatot akárhányszor mentünk rájuk) és 1 semi afk ellent, ahol csak 4 fős volt az aktív elen létszáma és még trainelni se tudtak.

   Arénát pár hónapja feladtam, beleuntam eléggé, hogy ott állok 20-30 percet és nem hív be. Lehet most megint kipróbálom majd, mi a változás ezzel az új rendszerrel. 🙂

 7. Akadjatok amr le errol a szar agmeforge szerverrol komolyan a metin szintjen van -.- Ezek a patchok amiket most leirtal updateok mar kb 1 eve vannak amcsi szeron pff meg nehany tort szeron is hamarabb jottek :DD fast track server 3x oros expet meg droppot ad amcsin minden coinos item kb negyede annyiba kerul mint regen. Es hamarosan 4.0.. xD amirol ti eu szerverenc sak almodhattok 😀 Az meg hogy de nagya a ping blablablabla meg lehet oldani…

  • A “ping bla bla bla”-t meg lehet oldani egy házzal amerikában, egy vízummal és egy stabil internet kapcsolattal.

  • kb 1 eve? elhiszem h utalod gfet, de azert ne kamuzzal, mas is tisztaban van azzal mikor hol milyen patchek jottek ki:) de inkabb jojjenek kesobb a patchek, mint h amerikai szerveren kelljen szopnom teli torokkal a ping miatt. csak arra jo az amcsi szero h megnezzuk mi fog majd kijonni hozzank kesobb, es ha belegondolok meg jo is, mert elore lehet tervezni ha tudod mi fog valtozni:)

 8. :DDD jolvan ez utott :DDD de lenyegtelen nekem 100 as pingem van amcsi szerone s sztem az eleg.

 9. Le akarom tölteni az aion de nem akar elindulni az uj patcher, letölti a gameforge livot és az nem inditja el az aion pacheret, probáltam többször is de nem akkar elindulni mit csináljak ?
  (bocsi a helyesirásomért nem vagyok magyar, ukrajnában születem csak ennyi rám ragadtn ,de az ukrán blogoko nem kaptam választ )

 10. Visszajelzés: asdasdasd | Magyar Aion Oldal